Endelig klart for PC-folket
0

Endelig klart for PC-folket

jan 23 Spill.no  

Utvikler Remedy har sluppet ny informasjon om det dystre actionspillet Alan Wake på sitt offisielle forum, blant annet at spillet blir lansert i løpet av februar.

Attpåklatt

Ett og et halvt år etter at Xbox 360-eiere kunne spille Max Payne-utvikler Remedys Stephen King-hyllest Alan Wake, kan endelig PC-eierne stålsette seg for actionthrilleren. Det har lenge vært klart at spillet skulle slippes en gang i løpet av første kvartal av 2012, men den finske utvikleren har nå kommet med en haug med fersk informasjon rundt lanseringen.

Alan Wake for PC blir lansert via Steam, og utvikleren har dumpet Microsofts Games for Windows Live til fordel for Valves nettsystem. Noen pris er ennå ikke annonsert, men det er bekreftet at begge tilleggspakkene fra Xbox 360-versjonen, The Signal og The Writer, kommer til å være inkludert i pakken.

En PC-utgave av spillet har allerede vært vist frem for noen år siden, men Remedy understreker at denne utgaven er skrapet, og at spillet som lanseres neste måned er bygget opp fra Xbox 360-versjonen. Det blir støtte for Xbox 360-kontroller om du ikke er fan av mus og tastatur.

Les mer om PC-versjonen på Remedys offisielle forum.

Mens PC-folket endelig får servert sin første smak på Alan Wake-universet, starter Remedy en ny, episodebasert serie ved navn Alan Wake’s American Nightmare på Xbox Live Arcade i samme tidsperiode, den 15. februar. Hvorvidt denne serien finner veien til PC, vil tiden vise.

Alan Wake for PC utvikles og utgis av Remedy via Steam. Lansering er satt til februar 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.