Endelig livstegn fra Dying Light 2 – Men hva betyr det egentlig?
0

Endelig livstegn fra Dying Light 2 – Men hva betyr det egentlig?

mai 25 Anders Lønning  

Fans av det første Dying Light kan endelig begynne å børste støv av parkour ferdighetene, for nyheter om oppfølgeren ser ut til å være nært forestående.

For en liten stund tilbake ble vi i redaksjonen kontaktet om at Techland, studioet bak Dead Island og Dying Light serien ville sende oss en pakke, og det eneste vi fikk vite var at den hadde noe med Dying Light 2 å gjøre. Spillet, som først ble annonsert på E3 2018 med en planlagt lansering for tidlig 2020, forsvant litt fra radaren vår etter at spillet ble utsatt på ubestemt tid rett i forkant av Covid-19 pandemien for alvor begynte å spre seg i den vestlige verden, angivelig bare måneder før den planlagte lanseringen.

Så når et spill bare faller av jordens overflate på den måten er det alltid spennende å se hvordan studioet sparker i gang markedsføringsmaskinen igjen før en en ny avdukning som dette, og i dag morges dukket pakken opp i posten, og hva skal man si? Vi ble i hvert fall veldig interessert.


Ikke mer enn bare noen minutter etter at budet ringt på døra dukket det opp en mail i postkassen vår med en teaser video som hinter om at noe skal finne sted på Techland sin Twitch kanal torsdag kveld klokken 9

Survivor,

Remember Harran? Who could forget…

But The City is our refuge now, and it needs your help.

There’s so much for you to know, and so little time, but these clues can’t fall into the wrong hands.

Find somewhere safe and play this message. You’re our last chance for survival.

Above all…

Hva alt dette kan bety aner vi ikke. Men vi er spent på å forhåpentligvis finne ut mer torsdag kveld klokken 9 på www.twitch.tv/techland

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.