Endelig livstegn fra Thief 4
0

Endelig livstegn fra Thief 4

jun 14 Spill.no  

En kort videotrailer som minner mistenkelig om Square Enix-spillet Thief 4 har lekket ut på YouTube.

Skyggeprosjekt

Det er over tre år siden Eidos Montreal-sjef Stéphane D’Astous røpte i et intervju om Deus Ex: Human Revolution at studioet også var i planleggingsfasen for Thief 4. Etter det har det vært temmelig stille fra utvikleren. Nå har imidlertid Eric Wong, som blant annet har jobbet med lyssetting i spillet, sluppet en kort video for å vise frem arbeidet sitt. Videoen ble selvsagt fjernet fra nettet etter et par nanosekunder, men som kjent er det også alt som skal til for at noen klarer å laste den ned og legge opp igjen.

Det er nettstedet Enizr.com som har snappet opp videoen denne gangen, og de har lagt den opp igjen på YouTube, så også Spill.nos lesere skal få sette pris på disse tidlige bildene fra Thief 4.

Se video

Thief 4 er under utvikling hos Eidos Montreal og utgis av Square Enix. Spillet har ingen lanseringsdato eller plattformer bekreftet ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.