Er du en demon hunter?
0

Er du en demon hunter?

mai 14 Spill.no  

Mørk og mystisk. Turen har denne gangen kommet til den fjerde av i alt fem klasser i Diablo III: Demon Hunter.

Les om Barbarian her!

Les om Witch Doctor her!

Les om Monk her!

Demon Hunter

Som navnet antyder beveger vi oss over mot mørkere makter med denne klassen. Demonjegeren er klassen for deg som elsker å dele ut skade på avstand. Utstyrt med armbrøster og feller er demonjegeren en slu motstander som kan rulle vekk fra fiender og pepre de med bolter fra avstand. Demon hunter er en ny klasse i Diablo-serien, men har evner og ferdigheter hentet fra amazon- og assassin-klassene i Diablo II.

Demonjegerne tilhører ikke et spesifikt område av Sanctuary, men består av folk som har mistet sine kjære når demoner har angrepet. En løs organisasjon av jegere som har viet sitt liv til å bekjempe ondskapen fra dypet som plager Sanctuary, og som gjerne ofrer alt for å bekjempe demonene.

Dette gjør at demonjegeren har en unik energitype som er delt i to. Der barbarian har fury og monken har spirit for å aktivere spesialangrep baserer demon hunter seg på hat og disiplin. Hat brukes for å angripe fiender direkte, mens disiplin brukes til å legge ut feller og forsvarsmanøvre. Mens førstnevne fylles opp ganske raskt, tar sistnevnte mye lenger tid å regenerere, noe som krever nøye planlegging i kamper. Demonjegeren er nemlig ikke spesielt dyktig i nærkamp, og blir du omringet uten nok disiplin til å stikke av, er du i trøbbel.

Demonjegeren bruker armbrøster som våpen, og er så dyktig med den at de kan bruke en i hver hånd om de vil. I tillegg har de en rekke feller og granater de kan bruke for å utrydde fiendene. Skyggemagi disponerer de og, noe som gjør det mulig å gjemme seg eller snike seg.

Se trailer for Demon hunter her:

Hvem passer som Demon hunter?

Du som vil ha en litt raffinert spillopplevelse der du på avstand kan plukke fiender, snike deg mellom dem, og legge ut feller. Demon hunter krever en balanse mellom aggressivitet og disiplin, og svært mye av taktikken går ut på å plassere seg riktig og stoppe eller bremse ned fiendene før de kan nå deg.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.