Er du Norges beste «Halo»-spiller?
0

Er du Norges beste «Halo»-spiller?

aug 31 Spill.no  

14. september lanseres «Halo: Reach», og i den anledning arrangerer Microsoft en liten konkurranse blant ulike norske spillmedier. Vi må derfor finne en leser som skal representere Spill.no i en online-turnering i «Halo: Reach» torsdag 23. september fra 19:00 til 21:00.

Vinn ny Xbox 360!

I turneringen skal du kjempe for Spill.no mot lesere fra andre spillmedier. Vinneren av turneringen stikker av med en flott premiepakke som inneholder en flunkende ny Xbox 360 med 250 GB harddisk, tolv måneders gullmedlemskap på Xbox Live og en goodie bag med masse «Halo»-stæsj. I tillegg lover vi i Spill.no og sende en ekstra gavepakke med stæsj fra kontoret til vår representant dersom han eller hun stikker av med seieren i turneringen.

Er du den rette til å representere Spill.no? Vi leter altså etter en habil «Halo»-spiller, med bred erfaring fra alle spillene i serien. Du vil få tilsendt «Halo: Reach» i posten fra Microsoft 13. september, slik at du får over en uke på å øve før turneringen går av stabelen 23. september.

Er du interessert i å representere Spill.no i turneringen og være med å knive om en ny Xbox 360 med masse ekstra stæsj? I så fall vil vi høre hvorfor nettopp du er den rette til å representere oss i feltet under, og sleng gjerne med din Gamertag så vi kan sjekke hvor mange achievements du har i «Halo»-spillene. I tillegg kreves det at du har aktivt gull-abonnement på Live, og muligheten til å spille over Xbox Live torsdag 23. september.

Meld deg til tjeneste! Nå!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.