Er Knack den nye plattformhelten?
0

Er Knack den nye plattformhelten?

feb 21 Spill.no  

Utviklerlegende og sjefsarkitekt bak PlayStation 4 Mark Cerny la inn et godt ord for både Sonys nye konsoll og sitt eget plattformspill under nattens pressekonferanse.

Legende

Cerny har en fantastisk imponerende merittliste bak seg. Han har jobbet på alt fra 80-tallsklassikere som Marble Madness og California Games, via 90-tallets største plattformtitler (utenfor Nintendo), Crash Bandicoot og Spyro the Dragon. til PlayStation 2-spillene Jack And Daxter og Ratchet & Clank, og til slutt PS3-klassikere som Uncharted, Killzone 3 og Resistance. Arbeidsoppgavene har stort sett gått ut på design, regi eller konsultasjon.

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

Den siste tiden har Cerny konsultert Sony for deres nye konsoll, og anses som sjefsarkitekten bak PlayStation 4. Det var derfor Cerny som fikk æren av å vise frem mange av hovedpunktene for PlayStation 4, blant annet den mye omtalte håndkontrollen DualShock 4. 

Ny plattformhelt?

Men han hadde også litt tid til å presentere sitt eget spill, Knack, som utvikles av studioet Japan Studio. Og det ble det første PS4-spillet vi fikk se i aksjon. Spillet følger hovedperson Knack, som kan endre form og materiale, i en familievennlig tegneserieverden hvor orkelignende, grønne karer ypper til krig.

Se trailer

Se bilder fra Knack på neste side!

Knack utvikles av Japan Sudio og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for PlayStation 4. Spillet har ennå ingen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.