Er Project Titan satt til nåtid?
0

Er Project Titan satt til nåtid?

jan 24 Spill.no  

I en stillingsannonse på Blizzard.com søker World of Warcraft-utvikleren etter noen til å jobbe med blant annet produktplassering i deres nestegenerasjons nettrollespill, sannsynligvis det hemmeligholdte Project Titan.

Nåtid?

I stillingsannonsen heter det at Blizzzard ser etter noen til å “jobbe med store merkevarer for å tilrettelegge produktplassering og lisensiering i Blizzard Entertainments nestegenerasjons MMO, som forsterker spillopplevelsen”. Produktplassering forsterker som kjent bare innlevelse om de passer inn i omgivelsene, slik som sponsorreaklame i sportsspill, og i et fantasy-spill som World of Warcraft ville det snarere gjort det motsatte. Det nye, store ryktet rundt Blizzards fremdeles imponerende hemmeligholdte Titan-prosjekt er derfor at vi snakker om et spill satt i nåtid eller nær fremtid.

Skuffelsen var stor i fjor da Blizzard valgte å holde tett om Project Titan både på E3 og på deres egen spillkonferanse, Blizzcon, men sjansen for at sløret skal lettes på bare øker med tiden. Spesielt med tanke på inntoget av Electronic Arts dårlig skjulte konkurrent Star Wars: The Old Republic, og World of Warcrafts dalende popularitet, er det nok ikke lenge før de finner det for godt å rette søkelyset mot fremtiden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.