Erklærer krig mot Sony
0

Erklærer krig mot Sony

apr 05 Spill.no  

Etter at hackeren George Hotz tidligere i høst avslørte hvordan man åpnet Playstation 3-systemet for alle, har Sony vært i åpen konflikt med hackere. Amerikanske George Hotz har blitt stevnet inn for retten, og Sony har truet alle som har hatt kontakt med hackeren om at de også kan bli bragt inn for retten.

Krigserklæring

Nå tar hackerne hevn. I går annonserte hacker-gruppen Anonymous at de nå går til full krig mot Sony. Nettsiden PS3Crunch har lagt ut hele trusselbrevet fra hackerne, der de sier de vil angripe Sony ettersom de mener den japanske elektronikkutvikleren har gått langt over streken med sin stevning av George Hotz. Anonymous hevder at Sony forsøker å frata brukerne rettighetene til å bruke et kjøpt produkt som de selv ønsker.

Ikke lenge etter erklæringen opplevde PS3-spillere problemer, både med nettsidene til Sony og PSN-nettverket, som er Playstation 3s interne nettverk for spilling og nedlasting av spill og demoer. Vi i redaksjonen har mottatt flere meldinger fra lesere som har hatt problemer med å bruke PSN det siste døgnet. Sony har på sin amerikanske blogg annonsert at det har vært problemer med stabiliteten på PSN-nettverket de siste timene, og at det jobbes med å finne en løsning, uten å si noe om ustabiliteten skyldes hackerangrep eller noe annet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.