Et ambisiøst prosjekt
0

Et ambisiøst prosjekt

des 30 Spill.no  

Er du som meg, setter du pris på soundtracket i spill. I de senere årene har spillmusikken virkelig kommet på linje med mye filmmusikk, med full orkester og det som er. En av favorittene mine er soundtracket i «Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots», men det er et kun et av mange spill med flott musikk.

Men det er også veldig mye god musikk fra eldre spill, og spesielt musikken fra «The Legend of Zelda»-serien har jeg alltid likt godt. Så da jeg fikk vite om prosjektet ZREO ble jeg naturligvis glad.

Det hele startet da en 14 år gammel gutt kom på ideen om at musikken i «The Legend of Zelda: Ocarina of Time» ville høres mye bedre ut med fullt orkester. Et virkelig ambisiøst prosjekt, men seks år og 82 innspilte sanger senere er prosjektet omsider fullført.

Artikkelen fortsettes under bildet.

Resultatet kan dere selv høre på www.zreomusic.com, der hele albumet ligger for gratis nedlasting. Her kan dere også finne musikk fra andre spill fra «The Legend of Zelda»-serien som også er reorkestrert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.