0

Et nytt Elder Scrolls brettspill er på vei

mai 22 Alexander Lund  

Det er dessverre ikke noe nytt fra The Elder Scrolls 6 å rapportere, men fortvil ikke, et nytt brettspill fra Tamriel er på vei.

Bethesda lanserte nylig sitt første brettspill satt i Elder Scrolls universet, og følger i samme fotspor som i sin andre store franchise, Fallout, hvor et lignende brettspill Wasteland Warfare ble tidligere utgitt.

The Elder Scrolls: Call to Arms vil være et avansert rollespill med kompliserte regler og masse tilbehør og vil i første omgang ta plass i kongeriket Skyrim under den infamøse borgerkrigen som vi ble vitne til i Elder Scrolls 5.

Brettspillet vil bli utviklet av selskapet Modiphius, som også lover at man vil få karakter fra andre spill i Elder Scrolls universet tilgjengelig som figurer etterhvert.

Hvis du er fremdeles sulten på mer Elder Scrolls, eller brettspill ikke er noe for deg, så kan det også nevnes at The Elder Scrolls Blades er tilgjengelig på IOS og Android.

The Elder Scrolls: Call to Arms vil bli lansert rundt juletider i 2019.

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill