Ett års ventetid!
0

Ett års ventetid!

aug 16 Spill.no  

Det kommende actionspillet fra id Software har fått en lanseringsdato, men alle som håpet på å få besøke den vakre postapokalyptiske verdenen før jul, vil nok bli skuffet. Spillet kommer ikke før i september 2011.

Mer innhold

Spill.no har ved to anledninger tidligere i år sett nærmere på det kommende spillet fra «Doom»-utviklerne, og vi liker det vi har sett så langt. Grafikken er helt fantastisk, og selv om demonstrasjonene vi har sett har vært såpass teknisk imponerende at spillet virket nesten ferdig, har id Software fortsatt en del igjen av utviklingen. I helgen annonserte de på den årlige Quakecon-messen at spillet ikke vil bli lansert før 16. september 2011.

I spillet har jordkloden blitt rammet av en katastrofe og forandret til en ødemark. Her herjer mutanter og gjenger, og du må slåss med skytevåpen og kjøretøy for å overleve.

Selv om det er over et år til spillet kommer, planlegger id Software allerede ekstramateriale, i form av nedlastbart innhold, men hva dette innholdet vil bli er ikke klart ennå.

id Software bekreftet også nylig at spillet vil dukke opp til iPhone. I en demo som nylig ble vist kjører spillet med 60 bildeoppdateringer i sekundet, og ifølge sjefprogrammerer John Carmack er planen å gi ut en versjon av spillet i år på iPhone, og en større versjon neste år når hovedspillet kommer.

Se skjermbilder fra «Rage» på neste side!

«Rage» utvikles av id Software og utgis av Bethesda. Spillet kommer på Xbox 360, Playstation 3 og PC 16. september 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.