EVE: Valkyrie blir Oculus Rift-eksklusivt
0

EVE: Valkyrie blir Oculus Rift-eksklusivt

feb 07 Spill.no  

Oculus VR, studioet bak de kommende VR-brillene Oculus Rift, har inngått en publiseringsavtale med CCP Games. CCP er mest kjent som utvklerne av MMORPG-suksessen EVE: Online, og en gruppe innenfor CCP arbeider nå med et EVE-prosjekt dedikert til Oculus’ VR-briller.

EVE: Valkyrie er navnet på det kommende Oculus Rift-eksklusive spillet, som tidligere kun var kjent som EVE VR. Helt siden prosjektets annonsering har det vært kjent at det vil fokusere på virtuell virkelighet, men det var først nylig at Oculus VR kunne annonsere at CCP er en av de aller første AAA-studioene som skal utgi spill eksklusivt for Rift. 

I et innlegg på Oculus Blog forteller gjengen bak EVE: Valkyrie litt om deres fokus under utviklingen av et Oculus Rift-dedikert romkampsspill:

«Vi vil at folk skal føle at de er der – sanse verdensrommets størrelse, føle det begrensede rommet i cockpiten, og få det adrenalin-rushet når man ser en eksploderende fighter fly rett over hodet ditt.»

For å få et bedre innblikk i CCPs visjon for EVE: Valkyrie kan du sjekke ut spillets annonseringstrailer under.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.