«Fallout: New Vegas» får samlerutgave
0

«Fallout: New Vegas» får samlerutgave

Det er mange fans av «Fallout»-serien i Spill.no redaksjonen, og det gikk et lettelsens sukk gjennom oss alle da vi hørte fra Bethesda at «Fallout: New Vegas» får en egen samlerutgave – eller en såkalt «Collector’s Edition».

Samlerutgaven av spillet vil inneholde følgende:

  1. Syv «Lucky 7» pokerchips. Hver av de syv pokerchipsene er designet for å representere chips som man finner på de ulike hotellene i spillet.
  2. En spesialdesignet «Fallout: New Vegas»-kortstokk.
  3. En gjenskapt versjon av spillets høyt aktede «Lucky 38» platinum pokerchips.
  4. En tegneserie med tittelen «All Roads», som forteller forhistorien til enkelte av karakterene og hendelsene som leder opp til «Fallout: New Vegas».
  5. «The Making of Fallout: New Vegas» DVD. DVD-en vil inneholde eksklusivt innhold og intervjuer med en rekke av spillets utviklere.
Snart klar for forhåndsbestilling

Bethesda opplyser i en pressemelding at samlerutgaven av «Fallout: New Vegas» slippes til Xbox 360, Playstation 3 og PC, og vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra utvalgte utsalgssteder i ukene som kommer.

«Vi utvider også opplevelsen deres av spillet ved å inkludere en kvalitetssterk grafisk novelle om «Fallout»-universet, og en DVD som gir de en eksklusiv sniktitt på hvordan spillet ble laget.»

– Vi utgir denne veldig kule samlerutgaven av spillet for å gi fansen muligheten til å eie noen av gjenstandene de oppdager mens de spiller «Fallout: New Vegas», sier Pete Hines, visepresident for PR og markedsførings i Bethesda Softworks. 

– Vi utvider også opplevelsen deres av spillet ved å inkludere en kvalitetssterk tegneserie om «Fallout»-universet, og en DVD som gir de en eksklusiv sniktitt på hvordan spillet ble laget.

«Fallout 3» hadde også samlerutgave

Forgjengeren til «Fallout: New Vegas» – «Fallout 3» – fikk også en egen samlerutgave. I denne samlerutgaven fikk man en «Fallout»-matboks, en «Pip-Boy» figur, en «Making of Fallout 3»-DVD og en bok med kunst og konseptskisser fra «Fallout 3».

Se bilde av samleutgaven av «Fallout 3» nedenfor:

«Fallout: New vegas» utvikles av Bethesda Softworks og slippes høsten 2010. Spillet kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.