Far Cry 3 blant oktobers PS Plus innhold
0

Far Cry 3 blant oktobers PS Plus innhold

sep 18 Spill.no  

Som vanlig kommer det en ny pulje med gratis innhold for PS plus eiere hver måned. I oktober har Sony satt sammen en solid pakke bestående av en store spilltitler. 25. september får du tilgang til disse spillene.

Playstation 3 innhold


Prisbelønte Far Cry 3:

«Langt fra sivilisasjonen ligger det en mystisk øy som er ødelagt av vold og lidelse. Du er på reise med venner, men blir tatt til fange og mishandlet. Det eneste håpet du har om å overleve er å avdekke de mørke hemmelighetene til øya og de sinnssyke innbyggerne der. Du er alene ved verdens ende, der ingenting er som det kan virke, og du må greie å bekjempe overmakten og unnslippe galskapen.»


Plattformspillet Giana Sisters: Twisted Dreams:

«Giana Sisters: Twisted Dreams er et utfordrende og kjapt plattformspill med en vri. Fordrei Gianas drømmeverden når du vil – for å transformere dine egenskaper og omgivelser»

Dystre og mørke Dragons Dogma: Dark Arisen:

«En mystisk øy, som får navnet Bitterblack Isle, dukker opp utenfor kysten av Gransys. Den mystiske øya har krevd livet til mange av Arisen stemmene deres hjemsøker fremdeles labyrinten som ligger skjult dypt under øyas overflate – en labyrint som er overfylt med hemmeligheter som venter på å bli oppdaget.»

Playstation Vita innhold

Slåsspillet Street Fighter X Tekken:

«Et drømmesamarbeid mellom de to største kampsportseriene er nå en realitet! Slåss med en flom av svært ettertraktede figurer i dette lagbaserte spillet. Andre runde av krigen starter nå!»


Fargerike Touch My Katamari:

«Rull alt fra små maurer til gigantiske skyskrapere i denne spennende, ‘formendrende og ballrullende’ tittelen. Bruk berøringsskjermen til å endre ballens form med simple fingerbevegelser, utvide dens størrelse på åpne plasser eller skvise den sammen inn i sprekker. “
 
Med andre ord nok av innhold til å holde oktober interessant!

Spillene som forsvinner 25. september er Assassin’s Creed 3, Saints Row the Third, Payday: The Heist, Urban Trials og New Little Kings Story.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.