Far Cry 3 får dag 1-oppdatering
0

Far Cry 3 får dag 1-oppdatering

nov 29 Spill.no  

PC-utgaven av sandkassespillet Far Cry 3 får en såkalt dag 1-patch, som ifølge utvikler Ubisoft er helt kritisk for den generelle opplevelsen.

Helt nødvendig

Dag 1-oppdateringer har blitt en beklagelig tradisjon i spillbransjen, og selv om det ikke hindret vår anmelder å finne frem superlativene, betyr det likevel at mye har blitt fikset i siste liten. Og skal vi tro Ubisoft rett, er det viktige ting det er snakk om.

– Oppdatering 1.01 for Far Cry 3 på PC er en kritisk oppdatering som må installeres for å oppnå en optimal spillopplevelse, heter det i oppdateringsbeskrivelsen på Ubisofts forum.

Oppdateringen tar blant annet tak i generell stabilitet og ytelse i både enspiller, samarbeid og flerspillerdel, og hamler opp med problemer som tydeligvis har meldt seg i chatten, kart-editoren og grafikken, og det har til og med blitt gjort noen småjusteringer på balanse helt i siste liten før lansering. Du kan lese en full beskrivelse og laste ned oppdateringen HER.

Far Cry 3 utvikles og utgis av Ubisoft for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 30. november. Les anmeldelsen av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.