Felles klansystem for Max Payne 3 og GTA V
0

Felles klansystem for Max Payne 3 og GTA V

mar 23 Spill.no  

Rockstar introduserer Multiplayer Crews, et klansystem for alle fremtidige actionspill fra utgiveren, inkludert Max Payne 3 og Grand Theft Auto V.

Vendetta

Det har hersket en del nysgjerrighet rundt flerspillerbiten av Max Payne 3, og det viser seg at Rockstar har gjort seg flid med å utvikle et system som er større enn bare ett spill. Inntil videre har nettsamfunnet Rockstar Games Social Club for det meste vært brukt til å registrere spillene sine og sjekke opp statusen på diverse trophies og achievements, men fra og med Max Payne 3 blir det også samlingspunkt for Crews, Rockstars svar på skytespillenes klaner.

For de herreløse får vi Vendetta-systemet, hvor man etter å ha blitt drept to ganger av samme motstander på det andre laget kan erklære en vendetta mot dem, noe alle blir informert om. Tar du en motstander du har en vendetta mot, får du ekstra erfaringspoeng. Klarer du det ikke, får motstanderen dem i stedet.

Crew Feuds

Crew Feuds er ifølge Rockstars infoskriv i bunn og grunn Vendetta for lag, og man trenger ikke spille med sine egne for å bidra til kranglingen. Hvis du oppdager to eller flere spillere fra et lag ditt lag har erklært en Feud med, vil du bli informert om dette øyeblikkelig, og hver gang du knerter noen av dem, vil det bidra til den pågående knivingen mellom dere. På denne måten kan man bidra for Crew-et sitt selv om man ikke spiller sammen hele tiden.

Alt av statistikk, inkludert hvem man har Feuds med, hvem som ligger best an i knvingen, og hvor lenge man har holdt på med det, oppdateres konstant på Rockstars Social Club-side, og vil gjelde for også fremtidige spill.

Det vil si at om ditt Crew krangler med et annet i Max Payne 3, og du spiller flerspilleren i GTA V noen måneder senere, vil du få beskjed dersom to eller flere av dem befinner seg i spillet ditt. Og du kan da nyte ekstra erfaringspoeng hver gang du knerter dem, vel vitende om at du i tillegg bidrar til det store bildet for ditt eget Crew.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, PC og Playstation 3. Spillet lanseres 18. mai for konsoll, og 1. juni for PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.