Fem timer med Sony
0

Fem timer med Sony

mai 25 Spill.no  

Sony varsler nå at årets E3-pressekonferanse vil vare i hele fem timer. Hva de skal snakke om, er oppsiktsvekkende lite kjent.

PSP, hacking og tall

For det er få spillselskaper som kan måle seg med Sony når det kommer til informasjonslekkasjer i forkant av E3, men i år ser de ut til å ha kontroll. De gikk selv ut og forhåndsannonserte sitt nye PSP-til-PS3-program Playstation Portable Remaster Series, hvor Monster Hunter 3rd og muligens Metal Gear Solid: Peace Walkerblir å finne i sortimentet. Det blir garantert snakket en del om dette på årets pressekonferanse.

Det er heller ikke utenkelig at de kommer til å snakke litt om et par-tre nylige hacker-angrep, og litt om tiltakene de har iverksatt for å unngå at dette skal skje igjen. Kanskje vi til og med får se en gjentakelse av det mye omtalte 7-sekunders-bukket Sony-sjef Kaz Hirai og kompani disket opp med for å si unnskyld for alt kaoset?

Men det skal ikke stikkes under en stol at Sony er notoriske for sine dørgende kjedelige diagram-deler av pressekonferansene sine. De skal greie ut om markedsandeler, prognoser, budsjetter og målsettinger – alt sammen presentert med gebrokken engrish-opplesing av diagrammer og skjemaer, som alle blir servert via PowerPoint-presentasjoner på storskjerm. Men så er alt glemt, da Sony slenger igang spilldelen.

For vi regner definitivt med en god del annonseringer på spillfronten, i alle fall til Playstation 3 og Xperia Play. Forhåpentligvis tar dette opp mesteparten av de fem timene de har satt av til eventet.

Sonys pressekonferanse finner sted i Los Angeles Memorial Sports Arena, LA, den 6. juni. Vi kommer selvfølgelig til å følge og rapportere fra pressekonferansen her på siden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.