FemSheps nye ansikt
0

FemSheps nye ansikt

feb 11 Spill.no  

En ny trailer fra Electronic Arts viser frem det nye utseendet på den kvinnelige versjonen av hovedperson Shepard i Mass Effect 3.

Ansiktsløft

Jennifer Hale har på ypperlig vis gitt stemmen sin til den kvinnelige Shepard, eller FemShep, som hun kalles, i snart tre spill nå, men figuren har fått lite oppmerksomhet fra både EA og publikum til nå. Ufortjent lite, mener Bioware, som nå har gitt standardutseendet hennes et realt ansiktsløft, og i tillegg lar henne være med på omslaget på det kommende spillet. Utseendet er et produkt av en markedsundersøkelse i fjor, hvor studioet var ute etter en mindre glatt utgave av FemShep. Og denne presenteres nå i en splitter ny trailer.

Se trailer


Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 8. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.