Ferden går til Mars i ME 3
0

Ferden går til Mars i ME 3

jan 23 Spill.no  

GTTV har lagt ut et intervju med Biowares Mac Walters hvor han presenterer Mars som en av planetene hovedperson Shepard skal innom i Mass Effect 3.

Marsboer

Går man gjennom science fiction-historien, er det vanskelig å unngå referanser til den relativt mystiske planeten Mars og de grønne skapningene med overutviklede hjerner som bor der. Men selv om Bioware kjører en litt flatere linje med Mass Effect-spillene, betyr ikke det nødvendigvis at de holder seg unna den sagnomsuste planeten.

I et intervju med Gametrailers TV forteller Mac Walters fra Bioware om enspillerdelen i Mass Effect 3, og om hvilke farer – og gamle bekjente – som befinner seg på Den røde planeten.

Se video

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet er planlagt en lansering 1. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.