Fersk TV-trailer for AC3
0

Fersk TV-trailer for AC3

sep 07 Spill.no  

Ubisoft har lansert en ny trailer for det kommende snikmorderspillet Assassin’s Creed III ment for det amerikanske markedet.

Upassende musikk

Traileren viser en del nye scener fra spillet, i tillegg til de obligatoriske sakte-film-sekvensene. Vi får blant annet se utdrag fra filmsekvenser, kamp med en bjørn og noen klipp fra havet. Klisje eller ikke – det er vanskelig å ikke glede seg litt ekstra etter denne traileren. Musikkvalget har imidlertid ikke falt i like god jord hos fansen foreløpig, da mange ikke synes beats hører hjemme i en Assassin’s Creed III-trailer fra den amerikanske revolusjon. Låta er for øvrig I’m Coming Home med J.Cole og Skylar Gray.

Se trailer

Assassin’s Creed III utvikles og utgis av Ubisoft for Xbox 360, Playstation 3, PC og Wii U. Spillet lanseres 31. oktober på 360 og PS3, deretter 23. november på PC. Wii U-utgaven kommer på konsollanseringen, som ennå ikke har fått dato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.