Final Fantasy annethvert år
0

Final Fantasy annethvert år

nov 21 Spill.no  

I et intervju med Gamereactor forteller Final Fantasy-produsent Yoshiniro Kitase at de ønsker å gi ut et nytt spill i serien annethvert år for å holde på interessen fra spillerne.

Smi mens jernet er lunket

Det tar ikke lang tid fra en serie viser seg å være innbringende til vi begynner å se hyppige utgivelser på markedet. Rett før spinoff-titlene melder sin ankomst. Vi ser det med Assassin’s Creed, Gears of War og Uncharted, for ikke å glemme skytespillene Battlefield og Call of Duty. Bransjen er vant til å smi mens jernet er noenlunde lunket.

Er det én serie som allerede har vært innom de fleste nivåene av masseproduksjon, er det Final Fantasy-spillene. I et nylig intervju med spillsiden Gamereactor røpet nylig produsent Yoshinori Kitase aggressive lanseringsplaner for fremtiden.

– Hvis man ser på vestlige AAA-titler som Call of Duty, Battlefield og Assassin’s Creed, ser de ut til å jobbe med kortere inntjeningsprossesser – de lager et nytt spill på ett eller to år. Det er noe vi trenger å følge opp, siden det ser ut til å være den beste måten å holde fansen interessert i franchisen, hevder Kitase i intervjuet.

Er hyppige utgivelser veien å gå for å tilfredsstille fansen? Si din mening i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.