Final Fantasy IX-maraton i helgen
0

Final Fantasy IX-maraton i helgen

apr 19 Spill.no  

Gjengen i Spillegal.no feirer to-års-jubileum for sine direktesendte spillmaratonhelger, og det gjør det ved å børste støvet av den gamle Square-klassikeren Final Fantasy IX til Playstation.

Maraton

Den direktesendte maratonspillingen til Spillegal-gjengen har vært innom klassiske serier som Zelda, Resident Evil og Grand Theft Auto gjennom de to siste årene. Konseptet er det samme hver gang, alt blir direkteoverført på nettet, og gutta skal spille gjennom et eller flere spill døgnet rundt i løpet av en helg.

Denne helga er det det japanske rollespillet Final Fantasy IX som skal rundes. Som kjent varer japanske rollespill svært lenge, og derfor begynner Spillegal-gutta å spille fredag ettermiddag, og fortsetter helt til de har rundet hele spillet, noe de anslår vil være en eller annen gang på søndag.

– Vi valgte Final Fantasy IX denne gangen fordi det er toårsjubileum for streamen vår. Og det hele startet jo med Final Fantasy VII, forteller Filip Mauricio Fløgstad fra Spillegal.no, som gjør om leiligheten sin på Tøyen i Oslo til live-studio hver gang.

Som vanlig lokkes det med mye sosial moro via chatten til streamen, og det forundrer oss ikke om det også vil foregå en og annen konkurranse underveis for seerne.

Er du tom for spill å spille i helga og trenger en pause fra dårlig TV-underholdning og den massive Breivik-dekningen, er det bare å peke nettleseren mot spillegal.no/live og bli med på Final Fantasy IX-gjennomspillingen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.