Final Fantasy til 300 000 kr
0

Final Fantasy til 300 000 kr

aug 21 Spill.no  

En kassett med den oversatte utgaven av Final Fantasy II er lagt ut på eBay. Prislappen er satt til svimlende 50 000 dollar, eller omtrent 300 000 kr.

Én i verden

Spillet ble nemlig aldri gitt ut i Vesten, selv om utgiver Squaresoft jobbet med saken. Det resulterte i en eneste spillkassett med “demo” påskrevet, for bruk på teknologimessen CES (som fremdeles arrangeres i dag) i 1991. Som kjent kansellerte Squaresoft den engelske oversettelsen, og fokuserte i stedet på en lignende behandling av det japanske Final Fantasy IV for SNES, som fikk tittelen Final Fantasy II i USA.

Det finnes trolig kun ett eksemplar av denne spillkassetten, noe som gjør den svært verdifull for samlere. Nøyaktig hvor verdifull vil vise seg i tiden fremover, da auksjonen fremdeles kjører. Se den HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.