0

Final Fantasy VII Tifa måtte endres

jun 20 Alexander Lund  

Final Fantasy VII remake begynner virkelig å se bra ut. Nå begynner detaljer å lekke ut om hvordan det nye spillet vil se ut.

Den nyeste utgaven av Weekly Famitsu (Japan sitt største spillblad) har et interjvu med regissøren Testuya Nomura som gir noen nye detaljer om spillet. Interjvuet er oversatt av nettsiden Gametsu.

  • Det vil bli mer innhold og en utvidet historie i Final Fantasy VII remake. Et eksempel på dette er “The watchmen of fate.” Noen mystiske skikkelser som antagelig vil følge etter Cloud og resten av laget rundt om i historien. Du kan se dem i traileren ovenfor som den mørke tåken som omkranser Aeris og Cloud.
  • Det vil bli mye mer dialog valg i spillet og du vil mer eller mindre informasjon avhengig av hvordan du reagerer på ting.
  • Både Tifa og Aeris er spillets heltinner. De har med vilje gjort deres identitet mer unik enn i det orginale spillet.
  • Nye fiender er skapt for å skape mer unikt gameplay.
  • Hendelsene i Honey Bee Inn er i spillet, men blitt gjort mer moderne. Nomura påpeker at man kunne ikke ha gjort det slik man gjorde det i orginale spillet, siden scenene ikke har tålt tidenes tann.

Videre påpeker Nomura at Tifa fikk en ny makeover etter at Square-Enix sin etiske avdeling advarte om å gjøre henne for lik den orginale utgaven. Hun er blitt mer atletisk og klar for kamp i remaken.

Vi kan vel egentlig skjønne hvorfor Tifa måtte forandres

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.