0

Final Fantasy VIII kommer i remastered versjon

jun 11 Alexander Lund  

Det kanskje mest kontroversielle Final Fantasy spillet i PSX-eraen, Final Fantasy VIII, kommer i 2019 til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, og PC.

Det ble annonsert av Square-Enix under deres årlige pressekonferanse på E3.

Spillet, som opprinnelig kom ut i 1999 og måtte ha fire disker for å få plass til alt, handler om Squall og hans venner som må slåss mot en ond herskerinne som har tatt over skolen din, og invadert land etter land etter det. 

Da FF 8 kom ble det fort en kontroversiell tittel blant fans. Mange likte ikke draw systemet som gjorde at man måtte jakter etter magi blant monstre og fauna, mens andre likte ikke alle plottwistene og vriene som historien utgjorde.

Andre elsket historien og nytenkningen av RPG, spesielt undertegnende likte tog-systemet som gjorde at man kunne komme seg rundt verden.

Når relanseringen kommer vil vi både få bedre lyd, klarere figuerer (polygoner var mangelvare på den tiden) og mer rent stuebilde av spillet.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.