Final Fantasy X og X-2 HD kommer til PS4
0

Final Fantasy X og X-2 HD kommer til PS4

des 11 Spill.no  

Square Enix kunne i dag bekrefte at Final Fantasy X/X-2 HD Remaster snart kommer til PS4. Det tiende spillet i Final Fantasy-serien og dets oppfølger ble lansert i ny drakt til PS3 og PS Vita i fjor, og nå er det klart at også PS4-eiere får sjansen til å gjenoppleve de kritikerroste spillene.

HD-pakken som ble lansert i fjor kunne by på forbedret grafikk og nyinnspilt musikk, og til tross for at den grafiske overhalingen ikke ble like godt mottatt av alle, har PS3- og Vita-utgavene blitt tatt godt imot på markedet. Hvordan PS4-versjonen av spillene vil variere fra fjorårets utgivelse er ukjent, men den skal by på uspesifiserte konsolleksklusive funksjoner.

Final Fantasy X ble opprinnelig lansert til PlayStation 2 i 2001, og oppfølgeren fulgte etter to år senere. Begge spillene har blitt godt mottatt hos fans og kritikere, og spesielt X ble rost i skyene da det ble lansert. 

Final Fantasy X/X-2 HD skal lanseres til PS4 til våren, både digitalt og fysisk. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.