Final Fantasy X-3 blusser opp som en mulighet
0

Final Fantasy X-3 blusser opp som en mulighet

jan 06 Spill.no  

Final Fantasy X/X-2 HD-samlingen nærmer seg med stomskritt. Det er ikke lenger enn til mars før vi får et gjensyn med Tidus og Yuna. Før samlingen i det hele tatt har fått tid til å bli lansert, har interessante nyheter kommet fram.

Etterspørselen avgjør

Ifølge Gameinformer, skal Final Fantasy-forfatteren Kazushige Nojima, som for tiden jobber med Final Fantasy XV, ha sagt at han er «åpen for ideen om en ny Final Fantasy X-oppfølger». Nojima uttalte seg i et intervju at produksjonen av spillet vil starte dersom fansen og etterspørselen blir stor nok for Final Fantasy X-3. Tatt i betraktning at Final Fantasy XIII har fått flere oppfølgere, er det virkelig ikke umulig at vi kan se et nytt kapittel i Final Fantasy X-serien.

Hva tenker dere om dette? Er etterspørselen stor nok? Var ikke Final Fantasy X-2 en liten skuffelse, eller levde det opp til forventningene? Fyr løs i kommentarfeltet under!

Kilde: GameInformer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.