Flere karakterer på vei til Marvel Ultimate Alliance 3
0

Flere karakterer på vei til Marvel Ultimate Alliance 3

jul 22 Anders Lønning  

Marvel Ultimate Alliance har knapt vært ute mer enn et par dager, men siden vi befinner oss i beste Comic-Con tid har første runde med nedlastbart innhold allerede blitt annonsert.

Fra før av visste vi at spillets sesongpass skulle sikre oss figurer fra X-Men, Fantastic Four og Marvel Knights, men hvilke og når har inntil nå vært ukjent. Nå har Nintendo annonsert via twitter at de første to figurene, mutantene Cyclops og Colossus, kommer som del av en gratis innholdsoppdatering i slutten av 30. august, mens de under Comic-Con panelet, og senere på nettsiden sin, nylig annonserte at den første runden med nedlastbart innhold kommer 30. september og har fått navnet Marvel Knights: Curse of the Vampire,

Bilderesultat for Marvel Knights Curse of the Vampire

Pakken inneholder kult-helten Moon Knight, dagvandreren Blade, vampyren Morbius og gode gamle Frank «The Punisher» Castle. I følge nettsiden skal de tre pakkene sesongpasset består av inneholde figurene, ekstra moduser og tilegg til spillets historiemodus. Intet nytt om når X-Men og Fantastic Four pakkene kommer, eller hvilken rekkefølge de kommer i, men vi vet at det kommer minst en pakke til i løpet av året, og at den tredje og siste som er del av sesongpasset kommer en gang i 2020.

Vi i Spill.no fikk dessverre ikke spillet før lansering denne gangen, men flere av oss spiller det og det kommer en anmeldelse så snart vi har fått spilt gjennom det.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.