Flerspillerdelen i Black Ops II
0

Flerspillerdelen i Black Ops II

aug 08 Spill.no  

En ny video fra Treyarch viser frem den attraktive flerspillerdelen fra det kommende skytespillet Call of Duty: Black Ops II.

Morgendagens krig

Grunnen til at over 30 millioner spillere har vært innom Black Ops, er ikke handlingen eller den korte enspillerdelen. Det er fordi spillene byr på en supertilgjengelig flrespillerdel, hvor man raskt kan logge inn for et par kjappe hodeskudd, for deretter å fortsette hvor man slapp i det virkelige liv.

Når Treyarch endelig viser frem flerspillerdelen av Black Ops II, er det vel vitende om at det er denne biten folk er mest interessert i å høre om. Denne gangen er året 2025, og en haug med teknologiske fremskritt har selvsagt satt sitt preg på kampsituasjonene.

Se video

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Playstation 3, Xbox 360, PC og Wii U. Spillet lanseres 13. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.