Forsmak på Tekken-filmen
0

Forsmak på Tekken-filmen

nov 21 Spill.no  

Namco har lansert en syv minutter lang smakebit på Tekken Blood Vengeance, en dataanimert film som inkluderes gratis på disken til HD-oppdateringen av PS2-spillet Tekken Tag Tournament, Tekken Hybrid.

Film og HD-oppdatering i ett

Som de fleste har fått med seg, er Sony i HD-oppdateringshumør for tiden. Vi har allerede fått Sly HD Collection, God of War Collection og Ico & Shadow of the Colossus HD Classics, og flere skal det bli. Nylig ble Jak & Daxter HD Collection annonsert, og Metal Gear Solid HD Collection venter i februar neste år. I tillegg kan vi nevne Resident Evil, Silent Hill, Zone of the Enders og Final Fantasy X blant høydepunktene som venter neste år.

Men aller først er det Tekken Tag Tournament som skal forbedres, og sammen med HD-drakten of trophies blir CGI-filmen Tekken Blood Vengeance å finne på Blu-ray-disken. En  forsmak på denne har blitt lagt ut på YouTube i en begrenset periode, hvor vi i løpet av syv minutter får se både Anna, Nina, Jin og Kazuya – i tillegg til bilder av en rekke av de andre fighterne fra spillserien.

Se trailer

Tekken Hybrid utvikles av Namco og utgis av Sony Computer Entertainment for Playstation 3. Lansering er satt til 23. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.