Første gameplay-glimt fra nye Medal of Honor
0

Første gameplay-glimt fra nye Medal of Honor

apr 13 Spill.no  

Mens Electronic Arts satset alt på Battlefield 3 i fjor høst, er det nye Medal of Honor: Warfighter som er i fokus i år. Spillet bruker samme spillmotor som Dice-spillet, og handler selvsagt om krig og terror.

Battlefield 4?

Første trailer med ordentlige bilder fra spillet har nå blitt sluppet, og det ser – ikke uventet – ut til at vi får servert et actionfylt spill som tar oss med til ulike krigssoner til høsten. I traileren blir blant annet Bosnia, Yemen, Somalia, Pakistan og Filipinene fremhevet på et kart, mens klippene viser skyting og eksplosjoner nok til å tilfredsstille de actionglade blant oss. Også norske spesialstyrker blir nevnt i traileren, som forøvrig lokker med 40 timers forsprang på flerspillerdelen til alle som forhåndsbestiller.

Traileren kan du se selv her:

Medal of Honor: Warfighter slippes til PC, Playstation 3 og Xbox 360 23. oktober. Spillet er utviklet av Danger Close og utgis av Electronic Arts.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.