Første oppdrag avslørt
0

Første oppdrag avslørt

mai 21 Spill.no  

Traileren for James Bond-filmen Skyfall viser første brett fra Activision og Eurocoms kommende skytespill 007 Legends.

Legendariske brett

Mens det klassiske Nintendo 64-spillet GoldenEye 007 feirer 15-årsjubileum i år, er det i år 50 år siden den første James Bond-filmen ble utgitt. Dette jubileumet markeres blant annet med en ny film, Skyfall, men også med et splitter nytt Bond-spill. I 007 Legends får vi gjenoppleve handlingen fra fem klassiske Bond-filmer, og det hele blir rundet av med et utdrag fra Skyfall.

Inntil videre har de klassiske oppdragene vært holdt hemmelig av Activision, men i dagens ferske filmtrailer for Skyfall, får vi i slutten av videoen se scener fra Moonraker-brettet. Grafikken er enkel og tegneserieaktig, og arsenalet ser ut til å strekke seg fra «vanlige» skytevåpen til typiske Bond-dippedutter. Og alle forårsaker enorme eksplosjoner og filmatiske øyeblikk, selvfølgelig.

Se filmtrailer (spilltrailer i slutten)

007 Legends utvikles av Eurocom og utgis av Activision for Xbox 360 og Playstation 3. Lansering er satt til 16. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.