Første trailer fra nye Call of Duty
0

Første trailer fra nye Call of Duty

mai 02 Spill.no  

I går bekreftet Activision lekkasjen fra forrige uke om et nytt spill kalt Call of Duty: Ghosts. Spillet blir det neste i serien, utviklet av Infinity Ward, og med en helt ny spillmotor som skal ta serien over i neste generasjon med maskinvare.

Maskeball

Det vil si, det kommer både til nåværende generasjon og neste generasjon. Activision har annonsert spillet til Xbox 360, Playstation 3, PC og de neste konsollene til Sony og Microsoft. Spillet skal vises frem for første gang 21. mai under Microsofts avdukning av sin neste Xbox-konsoll, så jeg tipper at det tette samarbeidet mellom Microsoft og Activision med tidsbegrenset eksklusivitet på nedlastbare kart til Call of Duty-spill vil fortsette.

I pressemeldingen mener en entusiastisk sjef for Activision Publishing Eric Hirshberg at Infinity Ward vil sette en ny standard for skytespill med Ghosts, slik de gjorde med Modern Warfare i sin tid. Mark Rubin fra Infinity Ward hevder at konsollovergangen er en perfekt anledning til å starte et nytt Call of Duty-kapittel med en ny merkevare, ny motor og masse nye opplevelser står det videre. Don Mattrick fra Microsoft er like ekstatisk over den nye tittelen som han mener vil heve standarden for serien til nye høyder.

Mye luftige ord, som vanlig. Det hele ble avslørt med en stemningsfull trailer full av maskerte krigere og enda flere pompøse ord. Den kan du se her:

Spennende med en ny Call of Duty-tittel, en Modern Warfare 4-annonsering ville vært lite spennende akkurat nå. Samtidig er det litt skuffende at de ikke våger å ta steget helt ut å gjøre den eksklusiv for neste generasjon med konsoller. Jeg ser ikke helt hvordan de skal ta et solid teknisk steg vekk fra nåværende skytespill med en helt ny motor når denne motoren skal kjøre på nåværende generasjon med maskinvare.

Vi får se hva de viser frem 21. mai. Er du hypp på et helt nytt Call of Duty-spill? Diskuter i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.