Førsteinntrykk – Detroit: Become Human
0

Førsteinntrykk – Detroit: Become Human

apr 24 Stian Koxvig  

Prøv ut Quantic Dreams største spill til dags dato allerede i dag.

Den offisielle Playstation-bloggen melder at Heavy Rain-utviklernes seneste spill, Detroit: Become Human er fullført. Dette markeres med å slippe en demo på PS Store i dag, tirsdag 24. april. Spillet lanseres den 25. mai.

De ser tilbake på fire år med utvikling, og hvordan de to tidligere spillene Heavy Rain og Beyond Two Souls har ledet inn til dette.

– Vi gleder oss til å se hva fansen syns om vårt mest ambisiøse spill til nå, sier utvikler Guillaume de Fondaumiere i bloggposten.

Detroit får du muligheten til å være forfatteren, regissøren og hovedkarakteren i en av de mest ambisiøse historiene om håp, sorg, mennesker og androider.

Førsteinntrykk 

Vi har testet demoen, som er ikke akkurat er den lengste, men som serverer en liten smakebit på spillets mange funksjoner. Hvert valg du tar vil nemlig ha mye å si lengre inn i spillet. Vi møter Connor, en av hovedpersonene, som er en politiandroid som skal forhandle med en annen robot som har kortsluttet og tatt familien sin som gissel.

Historien er med en gang veldig spennende. Fiendtligheten mellom mennesker og androider merker man fra første stund, og Connor må analysere seg frem til hva som har skjedd når han ankommer åstedet, fordi soldatene som er der ikke er veldig snakkesalige. Connors historie føles som et spennende detektivspill, du må selv etterforske for å finne frem til familiens og androidens  navn, og finne ut hvordan hendelsene henger sammen. Under konfrontasjonen er det flere mulige utfall, og demoen gir deg mulighet til å få en smakebit på hvordan spillet kommer til å levere forskjellige utfall basert på ulike valg.

BLADE RUNNER?: Connor er androidepoliti, og jakter på kortsluttede androider i Detroit: Become Human.

Demoen er ekstremt kort, men med flere forskjellige utfall er det en spennende gisselsituasjon vi blir kastet rett ut i. Dette kan fort bli Quantum Dreams største spill til dags dato, og jeg er kjempespent på fortsettelsen.

About Stian Koxvig

25 år gammel mann med bakgrunn innenfor film og journalistikk. Spiller det meste men er veldig glad i Final Fantasy, Metal Gear Solid og The Legend of Zelda: Er lidenskapelig opptatt av film