Fortsetter med utskjelt DRM
0

Fortsetter med utskjelt DRM

jul 27 Spill.no  

Ubisoft avslører at de kommer til å inkludere en kopibeskyttelse som krever at PC-versjonen av det kommende Driver: San Fransisco har konstant kontakt med internett.

Ny runde

Ubisoft har ofte vært i hardt vær når det kommer til kopibeskyttelse. Sist var kontroversen som oppstod når det viste seg at Assassin’s Creed 2 ikke fungerte når PC-en ikke var koblet til internett. Den påfølgende kritikerstormen har tilsynelatende ikke påvirket utviklergiganten nevneverdig, ettersom de nå melder at også Driver: San Fransisco kommer til å inneholde den kontroversielle sperringen. Det er Ubisofts Mathieu Willem som annonserte dette via Twitter:

– PC-versjonen krever permanent internett-tilkobling, heter det i meldingen.

Forrige gang denne kopisperren ble tatt i bruk, justerte Ubisoft seg etter hvert til å kun kreve en internett-tilkobling når PC-en startet opp, men det ser ikke foreløpig ut til å være tilfellet for Driver: San Fransisco. Som vi tidligere har fortalt, kommer spillet i tillegg til å introdusere Ubisofts nye Online Pass-ordning, som innebærer at man må oppgi en engangskode som følger med i manualen for å spille over nett.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.