Fra New Vegas til South Park
0

Fra New Vegas til South Park

des 02 Spill.no  

Fallout: New Vegas-utvikler Obsidian har annonsert at de jobber med et rollespill basert på South Park-universet i samarbeid med Matt Stone og Trey Parker.

Ny i byen

Kvaliteten på South Park-spillene har mildt sagt variert, men det ser ut til at serieskapere Matt Stone og Trey Parker har fått blod på tann etter det utmerkede South Park Let’s Go Tower Defense Play! som ble utgitt for Xbox Live Arcade for et par år siden. Nå har de inngått et samarbeid med Fallout: New Vegas-utvikler Obsidian, som skal lage et rollespill plassert i det skrullete tegneserieuniverset. Historien blir skrevet av Matt Stone og Trey Parker, som også vil stille med stemmer til dialogen.

Ifølge spillbladet Game Informer, hvor spillet ble annonsert, skal man innta rollen som fersk innbygger i South Park, og skal hjelpe til med å beskytte byen mot diverse farer. South Park: The Game skal utgis for Xbox 360 og Playstation 3, men noen spesifikk dato utover 2012 er ikke gitt ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.