Fra Roma til Konstantinopel
0

Fra Roma til Konstantinopel

mai 06 Spill.no  

I går kveld annonserte Ubisoft det neste kapittelet i Assassin’s Creed-serien. Det nye spillet vil finne sted i Konstantinopel, og hovedpersonen i de to siste spillene, Ezio Auditore er på sporet av sin forgjenger Altaïr, som var hovedpersonen i det første spillet.

Nye spillelementer

Pressemeldingen fra Ubisoft byr ikke på stort annet enn to bilder. Konstantinopel og tempelriddere kommer til å bli sentralt i historien. Ubisoft hinter også om en ny spillmekanikk som lar oss manipulere minnene til Desmond, hovedpersonen fra nåtid som drømmer frem minnene om Altaïr og Ezo. I tillegg kommer flerspillerdelen til å bli utvidet.

Ifølge Ubisoft kommer spillet til å avslutte trilogien om Ezio. Lanseringsdato er ikke oppgitt ennå, men vi regner med at mer info om spillet kommer i løpet av E3-messa i USA som foregår om noen få uker.

Assassin’s Creed: Revelations utvikles og utgis av Ubisoft. Spillet kommer antagelig til Xbox 360 og Playstation 3 først, og PC etterpå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.