Fremtidens grafikkmotor
0

Fremtidens grafikkmotor

jun 09 Spill.no  

Unreal Engine 4, Epic Games’ siste bidrag på grafikkmotorfronten, er endelig offentliggjort. Se demonstrasjonsklipp her.

Ifølge nestsjefi utvikler Epic Games, har Unreal Engine 4 vært under utvikling helt tilbake til 2003. Nå, ni år senere, presenterer selskapet endelig vidunderet, og det er ikke overraskende svært så imponerende. Også Square Enix har vært ute og raslet med grafikksablene, og presenterte sin motor, ved navn Luminous Engine, på årets E3-messe (les mer om Luminous Engine HER).

Unreal Engine 4 er ment for PC og neste generasjon konsoller, altså fra Wii U og utover, men ingen titler som benytter den nye teknologien er ennå annosert. Etter å ha sett demovideoen et par hundre ganger er det imidlertid vanskelig å ikke glede seg stort til fremtidens spill begynner å se dagens lys.

Se video

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.