Frister neste Metro-spill med film
0

Frister neste Metro-spill med film

mai 25 Spill.no  

Kortfilmer har blitt en trendy måte å promotere dataspill på. Ubisoft har gjort det tidligere med både Assassin’s Creed og Ghost Recon, og nå har THQ kastet seg på bølgen med en kortfilm som skal promotere det kommende Metro: Last Light.

Dramatisk

I filmen får vi et innblikk i hvordan det var når atomrakettene landet i Moskva og befolkningen måtte forskanse seg nede i undergrunnen. Metro: Last Light er et førstepersons skytespill, og oppfølgeren til Metro 2033. I spillet har en atomkrig utslettet alt liv på jorda, men flere mennesker har overlevd og og bygd opp en ny sivilisasjon i undergrunnen i Moskva. Spillene er basert på bøker fra den russiske forfatteren Dmitri Glukhovsky.

Her kan du se kortfilmen til Metro: Last Light:

Metro: Last Light utvikles av 4A Games og utgis av THQ. Spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3, PC og Wii U i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.