Funcom til Electronic Arts
0

Funcom til Electronic Arts

jan 10 Spill.no  

I dag tidlig annonserte Funcom og Electronic Arts et partnerskap rundt utgivelsen av Funcoms kommende onlinerollespill «The Secret World».

Sam-utgiver

Ifølge den ferske pressemeldingen har Electronic Arts og Funcom bestemt seg for å utgi spillet sammen. Hva dette betyr rent praktisk utbroderes ikke, men mest sannsynlig innebærer det først og fremst at Electronic Arts kommer til å ta seg av den fysiske distribusjonen av det kommende spillet.

«The Secret World» er et onlinerollespill som foregår i en mørkere og alternativ versjon av vår egen verden, der spillerne tilhører en av tre fraksjoner: Illuminati, Dragen eller Tempelridderne. I motsetning til andre onlinerollespill tilhører ikke karakteren din spesielle klasser, og man går heller ikke opp i ferdighetsnivåer. Ifølge Funcom har hundretusener av spillere allerede engasjert seg i spillets forhåndsaktiviteter.

«The Secret World» utvikles av Funcom og utgis av Funcom og Electronic Arts. Spillet er annonsert til PC og Xbox 360, og har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.