Gamer-komiker om spillenes tilstand
0

Gamer-komiker om spillenes tilstand

nov 25 Spill.no  

I et intervju med nettstedet CVG, legger standup-komiker Dara O’Brien ut om sine synspunkter på tilstandene i dagens spillverden.

Peiling

Selv om spill for lengst har begynt å bli tatt på alvor i det offentlige rom, er det sjelden underholdningsbransjen klarer å omtale dem med særlig overbevisning. Talkshow-verter snakker fremdeles om Mario på Nintendos første konsoll, TV-serier viser spillere som frenetisk trykker på alle knappene på håndkontrollen mens de bykser rundt i sofaen, og kjendiser prøver å skryte på seg status hos spillerne ved kalle seg selv «meganerder» fordi de har spilt Halo mer enn én gang. Det går sikkert rett hjem hos kjernepublikummet deres, men vi som er litt over gjennomsnittet interessert, ser gjennom våset.

Og da er det fint at vi har Dara O’Brien. En vaskeekte gamer som ikke bare spiller mye og har relevante referanser i repertoar, men jaggu har han ikke en haug med interessante tanker om dem også. Så det er ikke uten grunn at O’Brien har stått for underholdningen under hele tre BAFTA-utdelinger. Og han vitset seg raskt inn i spilleres hjerter etter dette segmentet, hvor han proklamerer at han er stolt over å spille spill. I dette intervjuet forteller han om sitt forhold til spill som Mass Effect 3, Batman: Arkham City, Wii U og neste konsollgenerasjon.

Se video

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.