Gavekort på de beste Nintendo-spillene får du hos AtrexCard
0

Gavekort på de beste Nintendo-spillene får du hos AtrexCard

des 22 Spill.no  

Artikkelen inneholder sponset innhold fra AtrexCard

Hvis du er på utkikk etter gode tilbud på Nintendo Switch-spill, bør du sjekke ut AtrexCard. Du finner alle de beste spillene hos oss – i tillegg til en rekke andre gode gavekort.

Nintendo Switch-spillene du bør sjekke ut

Nintendo har alltid vært kreative perfeksjonister med kjærlighet for spill. Derfor er spillene deres alltid 100 % gjennomført. Samtidig tar de alltid sine kjente og kjære serier til nye steder. Nettopp derfor har Nintendo så mange fans verden over. 

AtrexCard har gode tilbud på mange Nintendo Switch-spill. Her er våre favoritter. 

The Legend of Zelda: Link’s Awakening (Nintendo)

Link’s Awakening var det fjerde spillet i Zelda-serien. Det kom ut i 1993 til Game Boy, og har hatt en stor følgerskare siden. Nå har Nintendo laget en remake til Switch. Grafikken har derfor fått en kraftig overhaling. 

Det som før var 2D er nå i moderne 3D. Spillet er en klassiker. Kjøp The Legend of Zelda: Link’s Awakening hos AtrexCard og opplev spillhistorie. 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)

Apropos spillhistorie. The Legend of Zelda: Breath of the Wild er det nyeste spillet i serien. Zelda har sjelden sett så rålekkert ut.  Breath of the Wild ble kåret til Game of the Year på The Game Awards i 2017.

Mario & Sonic Tokyo 2020 (Nintendo)

OL i Tokyo er flyttet til 2021, men man kan få en forsmak på lekene gjennom Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. Her kan man trene til OL, eller konkurrere mot venner i en rekke nye øvelser.

For eksempel kan du konkurrere i skateboarding, karate, surfing og klatring. Det er også en rekke andre idretter og klassiske 2D-spill. Spillet samler de beste figurene fra Mario- og Sonic-universene på ett sted. 

Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)

Mario Kart 8 Deluxe er det beste spillet i serien så langt. Her får du en rekke nye baner, men også mange kjære klassikere. Derfor vil spillet falle i smak både hos de som er nye til serien, og de som har spilt eldre utgaver. 

Mario Kart 8 Deluxe er også utrolig gøy å spille online, enten med en venn ved siden av seg eller over nettet. Her kan man kjøre om kapp med racere over hele verden.

Ute etter andre spill? AtrexCard har Nintendo eShop Gift Card!

Spillene over er med Nintendo-helter som Link og Mario i hovedrollen. Nintendo har også mye annet spennende å by på. Da har heldigvis AtrexCard flere gavekort på forskjellige størrelser til Nintendo eShop.

Den du gir gavekortet til kan selvsagt bruke det på hva som helst. Et godt tips er Breath of the Wild 2, som skal komme senere i år. Mange gleder seg til oppfølgeren endelig slipper. Vi får smøre oss med tålmodighet enn så lenge!

Gavekort til Xbox og PC hos AtrexCard

Ikke alle har Nintendo Switch. Kanskje du ser etter gavekort til en PC- eller Xbox-gamer? AtrexCard har selvsagt mange gode tilbud da også. 

FIFA-spill

AtrexCard har både FIFA 19 og FIFA 20 til gode priser. Serien med fotballspill forbedres for hver nye utgave. Grafikken blir bedre, spillmekanikkene finpusses og flere funksjoner legges til. Spillet er en klassiker med mange fans. 

The Elder Scrolls Online (Xbox One)

Elder Scrolls-serien er elsket. Hvert nye spill i serien påvirker alle RPG-spill som kommer etterpå. Bethesda revolusjonerer sjangeren hver gang. Dessverre går det lang tid mellom hvert spill. 

Mens vi venter tålmodig på Elder Scrolls 6, finnes heldigvis The Elder Scrolls Online (Xbox One). Spillet er en MMORPG, og inneholder mange av områdene fra tidligere spill. Spillet du får hos AtrexCard er inkludert Morrowind-utvidelsen. 

World of Warcraft

The Elder Scrolls Online er et nyere MMORPG enn World of Warcraft, men “kongen” har fortsatt mange spillere. Hos oss kan du enten kjøpe selve spillet, eller et 60 dagers Pre Paid Game Card.  

Gode tilbud på gavekort

AtrexCard har også en rekke andre gode tilbud på gavekort. Besøk AtrexCard for gavekort til enhver smak:

  • Amazon Gift Card
  • Google Play Gift Card
  • Netflix Gift Card
  • iTunes Gift Card
  • Steam Wallet Gift Card
  • Xbox Live Gift Card

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.