Geralt er tilbake
0

Geralt er tilbake

mar 24 Spill.no  

Polske CD Projekt gjorde uventet suksess med rollespillet «The Witcher» i 2007. Spillet var basert på den polske forfatteren Andrzej Sapkowski sine romaner om monsterjegeren Geralt. Bøkenes verden, som er inspirert av slavisk mytologi, har ofte blitt hyllet for å være mangfoldig, fylt med moralske gråtoner og mer moderne referanser. CD Projekt måtte selvfølgelig gjøre sitt ypperste for å oversette dette universet til spillmediet. «The Witcher» endte derfor som et spill med en voksen historie, fylt med gråtonede karakterer og valg hvor det sjeldent fantes et godt eller et ondt svar.

 

Selv om ikke alle har vært like enige i hvorvidt «The Witcher» fortjente sin suksess, har spillet solgt over 1,5 millioner eksemplarer og vant utallige «Årets Rollsspill»-priser for 2007. CD Projekt startet også med arbeidet på en Xbox 360 og Playstation 3 versjon av spillet. «The Witcher: Rise of the White Wolf» ble dessverre kansellert og CD Projekt har siden jobbet iherdig på en offisiell oppfølger til spillet isteden.

 

September i fjor ble det, for første gang, kjent at «The Witcher 2: Assassins of Kings» var under utvikling. CD Prosjekt lakk da med vilje en video fra spillets alpha-stadie. Dette gjorde de i håp om å skaffe spillet en utgiver. Siden den gang har det vært lite informasjon fra den polske spillutvikleren, men det skal nå forandre seg. Den første traileren fra spillet ble, i går, vist frem og det blir også lovet mer informasjon i den nærmeste fremtid. Intill videre kan man ihvertfall kose seg med den nye traileren, som kan ses under.

 

«The Witcher 2: Assassins of Kings» har ingen antydet slippdato og ingen konfirmerte plattformer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.