0

Ghost Recon Breakpoint er annonsert

mai 13 Alexander Lund  

Ghost Recon Breakpoint ble annonsert nylig av Ubisoft, som beskrev spillet som en naturlig evolusjon av Wildlands.

Oppfølgeren til det suksessfulle Wildlands tar plass i stillehavet på den fiktive øyen Auroa. I motsetning til Wildlands hvor historien tok plass i Bolivia har Ubisoft denne gang bestemt seg for å settingen i spillet mer fiktiv.

Spillet vil foregå i 2023, fire år etter hendelsene i Wildlands og fiendene vil denne gang været et privat militær selskap kalt Skell Technology.

Dette firmaet har opprettet en base på Auroa og er ledet av den mystiske filiantropen Jace Skell. Rett før spillet begynner har USA begynt å etterforske selskapet for å selge teknologi til korrupte regimer. Du blir sent til Auroa for å etterforske, men oppdager raskt at du er jaget av Skell sin private hær. Ifølge Ubisoft har Auroa mange forskjellige miljøer, fra iskald tundra til varme tropiske regnskoger.

Spillet vil i likhet med sin forgjenger ha et lag på fire personer som kan enten spilles av AI, eller kamerater over nettet.

I motsetning til Wildlands vil Breakpoint kreve at du er på internett hele tiden for å spille.

Videre har Ubisoft lovet mer realisme i spillet. Du må til stadig pusse våpenet ditt slik at det ikke klikker midt i en hektisk skuddveksling, og er du skadet må du enten sette opp leir for å hvile deg eller lage bandasje av ressursene du finner.

Ghost Recon Breakpoint er ute 4 Oktober på PS4, Xbox One og PC

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill