Giveaway: Vi har koder til Early Access utgaven av Space Punks
0

Giveaway: Vi har koder til Early Access utgaven av Space Punks

jul 23 Anders Lønning  

I forrige uke gikk Space Punks fra Flying Wild Hog inn i Early Access på Epic Game Store og for å feire lanseringen har vi fått koder til spillet vi vil dele ut til leserne våre.

Spillet hvor du og vennene dine kan begi dere ut på oppdrag sammen for å knerte romvesen, samle loot og bygge ut fire individuelle karakterer med forskjellige egenskaper er et isometrisk fire-spiller Co-op «Looter Shooter» action rollespill. For noen uker siden postet jeg en sak om når spillet først ble vist frem hvor vi også fikk intervjue to av utviklerne som står bak.

Spillet er utviklet av polske Flying Wild Hog og gis ut i samarbeid med Runescape utvikleren Jagex, som har vært så hyggelige at de har sendt over koder vi kan dele med dere, så hvis dette er noe dere har lyst til å prøve dere på så send meg en mail på [email protected] og merk mailen deres med «Space Punks». Første mann til mølla, men vi har plenty av koder å dele ut.

Hvis dere gikk glipp av det forrige gang, ta gjerne en titt på intervjuet vårt med Bart og Michał fra Flying Wild Hog i videoen under:

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.