Gjennomgang av PC-versjonen
0

Gjennomgang av PC-versjonen

mar 02 Spill.no  

Mange har allerede tilbrakt mange timer med betaen til DICE sitt kommende «Battlefield: Bad Company 2», men de hviler ikke på laurbærene, og har nå DICE lansert en videogjennomgang av hva som annerledes i PC-versjonen av spillet.

Veldig mange foretrekker å spille denne typen spill på PC, hvor du kan dra nytte av presisjonen kombinasjonen tastatur og mus gir, og under presenterer produsent Anders Gyllenberg hva som skiller PC-versjonen fra konsollversjonene.

Mussensitivitet

DICE har blant annet optimalisert kontrollsystemet i PC-versjonen, samtidig som du har et stort utvalg av grafiske muligheter, både når det gjelder oppløsning, framerate og kameravinkler.

Det er også laget et solid system for hånderting av servere og vennene dine, som vil gjøre det lettere for deg å finne hvor, og mot hvem du vil spille.

«Battlefield: Bad Company 2» har slippdato den 4. mars 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.