Gjensyn med klassiske Battlefield-kart
0

Gjensyn med klassiske Battlefield-kart

mai 11 Spill.no  

Det etterlengtede skytespillet Battlefield 3 er fremdeles et godt stykke unna lansering, men allerede nå har Electronic Arts’ Battlefield-blogg lettet på sløret vedrørende detaljer rundt den første tilleggspakken.

Nye elementer

Battlefield: Back to Karkand vil inneholde de fire desidert mest populære kartene fra serien – Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman, og Sharqi Peninsula, kart som har blitt spilt online i svimlende 25 000 år sammenlagt.

– Det er egentlig temmelig enkelt. Disse er beviselig noen av de beste kartene vi noensinne har laget. Vi har ubestridelig data og tilbakemeldinger fra communityet som forteller det, sier hoveddesigner for tilleggspakken, Niklas Fegraeus fra Dice.

Siden kartene så dagens lys for første gang i Battlefield 2, har serien opplevd en rekke utbedringer på teknologifronten, og spillbarhetselementer som ødeleggelse av bygninger gjør at man nå må tilnærme seg kartene på helt nye måter.

 – Jeg husker én spesiell bygning ved plassen i originalkartet [av Strike at Karkand], hvor spillere kunne forsvare seg svært effektivt. Nå, med Frostbite 2-motorens ødeleggelse, er det bare å skyte en rakett i bygningen, og dermed avdekke forsvarerne, forteller Fegraeus, og understreker samtidig at de har lagt mye arbeid i å beholde den gamle flyten i brettene.

I tillegg til de klassiske kartene, kan Battlefield 3-spillere også se frem til et gjensyn med ikoniske Battlefield 2-våpen og kjøretøy, og en del innhold EA velger å holde tett om enn så lenge.

Noen pris på Back to Karkand er ennå ikke offentliggjort. men ifølge EA vil den være gratis for de som forhåndsbestiller spesialutgaven av Battlefield 3.

Battlefield 3 utvikles av EA DICE for Xbox 360, PS3 og PC, og skal etter planen lanseres til vinteren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.