God of War-film omskrives
0

God of War-film omskrives

jul 11 Spill.no  

Universal Studios har leid inn Patrick Melton og Marcus Dunsten til å omskrive manus for den lenge omtalte filmen basert på God of War-serien.

Ny vår for produksjonen?

Melton og Dunsten har tidligere jobbet på den voldsomme Saw-serien, og har også samarbeidet med Guillermo del Toro på filmen The Pacific Rim. Originalmanuset var skrevet av produsent David Selv da filmen ble annonsert allerede i 2005, men lite har skjedd med produksjonen så langt. Med unntak av utskiftinger i staben.

Dave Jaffe, mannen bak spillserien God of War, har på et tidspunkt hevdet at det aldri kommer til å bli noe av filmatiseringen av Kratos’ mektige eventyr, og Daniel «James Bond» Craig skal ha takket nei til rollen som den agressive spartaneren. Denne rollen skal imidlertid nå være besatt, og med nye manusforfattere, betyr det kanskje at Universal ser sitt stikk til å endelig sette igang med prosjektet?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.