Godt nytt år!
0

Godt nytt år!

des 31 Spill.no  

Vi har kommet til den siste dagen i 2011, et begivenhetsrikt år for oss i Spill.no, og et svært godt år for alle spillinteresserte.

2012

Selv om det er vemodig å legge et så godt spillår bak seg, er det med godt mot vi går inn i 2012. Ikke bare er det en rekke store titler på vei, årets E3-messe i juni ser ut til å bli den mest spennende på svært mange år. Den nåværende konsollgenerasjonen har bikket høydepunktet sitt, og det forventes at både Sony og Microsoft er nødt til å rette nesene fremover og begynne å lette på sløret om neste generasjon med konsoller. Og ikke minst har Nintendo masse å bevise med Wii U som ble vist frem i fjor.

Her i Spill.no har vi som nyttårsforsett å bli enda flinkere til å dekke de spillene vi synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Enten det dreier seg om et sært norsk iOs-spill, eller et filmatisk storspill fra USA. Vi har dessuten mye spennende planlagt med nettsiden og fremtiden for Spill.no.

Dermed gjenstår det bare å takke for følget i 2011, og håper dere vil fortsette å følge oss i 2012. På vegne av redaksjonen vil jeg ønske alle sammen et godt nytt år!

Har du noen spennende nyttårsforsetter? Noe du gleder deg spesielt til i 2012? Eller noen gode minner fra 2011 du vil dele? Skriv i vei i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.