Gratis Live frem til lansering
0

Gratis Live frem til lansering

feb 03 Spill.no  

Microsoft har annonsert at et gratis Xbox Live prøveabonnement vil følge med når man laster ned demoen til det kommende rollespillet Mass Effect 3.

Gratis gull

Mass Effect 3 har vært utsatt mange måneder, og sulteforede fans kan endelig begynne å glede seg til lansering. Om kun et par uker slippes demoen for spillet, hvor det blir mulig å teste både en- og flerspillermodusene. Men det har hersket en del bekymring om hvorvidt man trenger et gull-abonnement på Xbox Live for å få testet sistnevnte. 

Dette har Microsoft nå tatt tak i, og annonserte nylig at demoen kommer til å komme med et prøveabonnement på Xbox Live frem til lansering av Mass Effect 3. På den måten for alle som ønsker det testet ut demoen i sin fullhet, og publikum får potensielt over tre uker på å bestemme seg om Xbox Live Gold passer dem. De som allerede har gull-abonnement, kan trøste seg med at demoen åpner opp eksklusivt utstyr i Kingdoms of Amalur: Reckoning (og omvendt).

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation og PC. Spillet lanseres 8. mars, og en demo slippes 14. februar. Eiere av Battlefield 3 som har registrert Online Pass-koden sin, får tidlig tilgang til demoen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.